Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων με 2€

ΜΟΙΡΑΣΟΥ

Ανακοίνωση Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων με 2 ευρώ για νέους/νέες με αναπηρία

Με 2€ θα μπορούν να αποκτούν την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων οι νέοι από 13-30 ετών, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω. Οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά εδώ http://is.gd/mzJbOV , συμπληρώνοντας τον κωδικό EYC5216 στο πεδίο Κωδικός Κουπονιού.

Η πιστοποίηση των δικαιούχων θα γίνεται με την προσκόμιση φωτοαντίγραφου Γνωμάτευσης Πιστοποίησης Αναπηρίας (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας – ΚΕ.Π.Α. του ΙΚΑ.ΕΤΑΜ), είτε Γνωμάτευσης Α’θμιας Υγειονομικής Επιτροπής σε ισχύ.

Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων οι νέοι έχουν πρόσβαση σε εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 35 ακόμα χώρες της Ευρώπης. Οι συνεργάτες του προγράμματος καλύπτουν πολλούς και διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας, όπως: Μεταφορές, Εκπαίδευση, Υγεία, Τουρισμός, Πολιτισμός, Τηλεπικοινωνίες, Καταστήματα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με την ομάδα έργου στην ηλεκτρονική διεύθυνση europeanyouthcard@inedivim.gr , στα τηλέφωνα 213 1314411 – 14 και στην ιστοσελίδα http://europeanyouthcard.gr/el/.

(7 επισκέψεις, 1 σήμερα)